X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

opinió vcf

Els riscos d'esperar

Arribats fins a este punt em pregunte: val la pena esperar?Fins a quan val la pena fer-ho? S'han calculat els riscos que el 31 d'agost (o el 28, m'és igual) Simeone isca amb allò de "no traspassem a Gameiro a cap rival directe per a no reforçar-lo" i et quedes sense davanter i sense temps material per a reaccionar? 

31/07/2018 - 

VALÈNCIA. Arribada esta data (quan vostè llija estes línies el València CF estarà a tan sols 3 setmanes de mesurar-se a l'Atlètic de Madrid en la primera jornada de lliga), qui més, qui menys, ja té clar que el Valéncia CF s'ha instal·lat en la paciència a l'hora d'afrontar els fitxatges que assumeix com a diferencials en la plantilla amb vista al pròxim curs.

Va recordar Marcelino fa uns dies que no hi havia una pressa excessiva a l'hora de tancar la plantilla, sempre que es tractara d'una espera la fi última de la qual seria el d'arribar amb garanties a la contractació de les primeres opcions de la llista que el club té per a reforçar l'equip.

Així que arribats a este punt tots tenim clar que eixa espera se centra en dos noms: Guedes i Gameiro.

Del cas del portugués sembla que anem a tindre notícies prompte. El propietari negocia juntament amb els dirigents esportius del PSG a Singapur i la cosa sembla millorar de color de cara. La clau d'este fitxatge segueix passant pels contactes personals de Peter Lim.

No obstant això hi ha un cas que a mi em té "moscatel" i eixe és el de Kevin Gameiro. Al València CF li va sentar com un puntelló en la entrecama que Simeone decidira portar-se al francès al torneig de Singapur. I això sense comptar amb que el faça jugar en cada partit. "Simeone és capaç de no deixar-ho eixir fins al 31 d'agost i així s'evita tindre-ho en contra la primera jornada", va arribar a escoltar-se en les oficines del club el matí del dimarts 24 en la qual el Cholo va convocar al davanter gal i el sorteig del calendari de lliga oferia en la jornada inaugural un Valéncia-Atlètic de Madrid.

I no li peguem moltes voltes, la possibilitat que Simeone siga capaç d'executar eixa carta l'hem pensat tots a este costat del riu Turia (a la vora del Manzanares, els importa ben poc el que ocórrega amb el jugador).

Així que arribats fins a este punt em pregunte: val la pena esperar? Fins a quan val la pena fer-ho? S'han calculat els riscos que el 31 d'agost (o el 28, m'és igual) Simeone isca amb allò de "no traspassem a Gameiro a cap rival directe per a no reforçar-lo" i et quedes sense davanter i sense temps material per a reaccionar? 

És cert que els beneficis poden ser molts, però el risc també és innegable perquè havent marcat clarament la carta de Gameiro com a preferència, si esperes i no ix dolent. I si no ix i canvies el tir al final d'estiu tothom va a saber que ja vas contra rellotge. I ací amic, et van a estar esperant apostats darrere del matoll amb el trabuco preparat.

Noticias relacionadas

opinio vcf

El lloc i el moment adequats

Por  - 

Tot té el seu moment, tot i que a voltes cometem l´errada d´intentar marcar-los nosaltres. És bò que els moments puguen coincidir amb els escenaris adients. Es tracta d'entendre que tot forma part d´un procés que indica la velocitat dels esdeveniments.

opinio vcf

Planificació calculada

Por  - 

Fa un any un servidor marxava de vacances i en tornar va trobar la casa quasi en el mateix estat en què la vaig deixar. Començava el primer tram de les meues vacances i m'anava amb dos noms propis en el primer plànol de l'actualitat, Paulista i Murillo. Vaig tornar de la primera part de vacances, em vaig anar al segon tram, i en tornar per a la primera jornada de lliga Paulista i Murillo aterraven a Mestalla i veien des de la llotja el partit davant Las Palmas.

opinió vcf

A mi estes coses em posen

Por  - 

I ací va ser quan li vaig contrarestar. Li vaig dir "mira, que em digues açò, m'agrada. Perquè el València CF sempre ha fet bones temporades quan ha portat currantes. Fitxar estrelletes, mai ens ha anat bé".

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email