X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

OPINIÓ VCF

Més freds que mai

El club va a tindre ofertes per la gran majoria dels seus jugadors amb la gran campanya que està fent. Ara toca moure's en el difícil món de no desmantellar l'equip perquè puga seguir competint i ser freds per a acceptar alguna oferta per impopular que siga.

10/04/2018 - 

VALÈNCIA. Vingué a dir Marcelino diumenge després de la victòria davant l'Espanyol en la definició de l'aconseguit fins al moment pel seu equip que s'assemblava bastant a un miracle. Si un acudeix al diccionari de la RAE i va fins a la segona accepció del terme "Miracle", trobarà el següent "2. Succés o cosa rara, extraordinària i meravellosa". És a dir, pren l'excepcionalitat com a part natural i intrínseca del fet.

Perquè vinc a dir tot açò? Doncs perquè crec que va a ser l'estiu en el qual han de tenir el cap més fred els dirigents del València, i han de vore si aquesta temporada ha sigut la excepcional a l'hora d'escoltar ofertes per impopular que siga la mesura. Pose exemples que sé que em van a implicar totes les crítiques del món (repetisc, és un exemple i pose estos noms com podria posar d'altres). A causa de l'edat que té i al fet que ha tingut tres temporades amb la regularitat exigida pregunte si caldria asseure's a parlar si arriba una bona oferta per Dani Parejo (que reconec que és un dels meus preferits)? Al quart any ha explotat Rodrigo. Era el dels tres primers anys, o és este Rodrigo el que ha arribat per a quedar-se ja sempre? Val la pena fer l'esforç d'un important desemborsament econòmic per Guedes (menys desequilibrant des de la seua operació) quan eixos diners te poden servir per reforzar més d´un lloc en la plantilla ?

No em malinterpreten, no propose vendes per a recaptar i ja està. Eixe model ja ho va utilitzar Meriton l'any en què amb Nuno es va jugar la Champions i el desastre va ser majúscul. Em pregunte si acceptaria ofertes en virtut d'amb el recaptat suplir les baixes amb futbolistes que milloren la plantilla. Amb "peloteros" que oferisquen una regularitat any a any i que en les últimes temporades no hem vist de manera continuada a Mestalla. Amb jugadors que oferisquen una fiabilitat tal com per a no estar esperant "un miracle" cada temporada. Em pregunte si estarem davant la possibilitat d'evolucionar la plantilla i fer-la pujar un esglaó més.

Expliquen que un dels motius que van espentar Rafa Benítez a eixir del València CF després del doblet (perquè encara que no es diu, el dels diners també va estar molt present) era la profunda renovació que el madrileny volia fer després d'aconseguir el doblet i a la qual el club es va negar. Probablement ahí va començar a perdre el València CF un tren al que més tard es pujarien Sevilla o Atlètic de Madrid.

Toca ser més freds que mai si de debò es vol elevar el nivell de la plantilla. El futbol viu tan del "hui" que no recorda el tenebrós de l'ahir, ni et servirà per a viure demà. El club va a tindre ofertes per la gran majoria dels seus jugadors amb la gran campanya que està fent. Ara toca moure's en el difícil món de no desmantellar l'equip perquè puga seguir competint, ser freds per a acceptar alguna oferta per impopular que siga i fer-li un volt de rosca a esta plantilla perquè seguisca donant satisfaccions. Com bé ve a dir la RAE, els miracles no ocorren tots els dies.

Noticias relacionadas

opinió vcf

Els riscos d'esperar

Por  - 

Arribats fins a este punt em pregunte: val la pena esperar?Fins a quan val la pena fer-ho? S'han calculat els riscos que el 31 d'agost (o el 28, m'és igual) Simeone isca amb allò de "no traspassem a Gameiro a cap rival directe per a no reforçar-lo" i et quedes sense davanter i sense temps material per a reaccionar? 

opinio vcf

El lloc i el moment adequats

Por  - 

Tot té el seu moment, tot i que a voltes cometem l´errada d´intentar marcar-los nosaltres. És bò que els moments puguen coincidir amb els escenaris adients. Es tracta d'entendre que tot forma part d´un procés que indica la velocitat dels esdeveniments.

opinio vcf

Planificació calculada

Por  - 

Fa un any un servidor marxava de vacances i en tornar va trobar la casa quasi en el mateix estat en què la vaig deixar. Començava el primer tram de les meues vacances i m'anava amb dos noms propis en el primer plànol de l'actualitat, Paulista i Murillo. Vaig tornar de la primera part de vacances, em vaig anar al segon tram, i en tornar per a la primera jornada de lliga Paulista i Murillo aterraven a Mestalla i veien des de la llotja el partit davant Las Palmas.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email