X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

OPINIÓ VCF

Més freds que mai

El club va a tindre ofertes per la gran majoria dels seus jugadors amb la gran campanya que està fent. Ara toca moure's en el difícil món de no desmantellar l'equip perquè puga seguir competint i ser freds per a acceptar alguna oferta per impopular que siga.

10/04/2018 - 

VALÈNCIA. Vingué a dir Marcelino diumenge després de la victòria davant l'Espanyol en la definició de l'aconseguit fins al moment pel seu equip que s'assemblava bastant a un miracle. Si un acudeix al diccionari de la RAE i va fins a la segona accepció del terme "Miracle", trobarà el següent "2. Succés o cosa rara, extraordinària i meravellosa". És a dir, pren l'excepcionalitat com a part natural i intrínseca del fet.

Perquè vinc a dir tot açò? Doncs perquè crec que va a ser l'estiu en el qual han de tenir el cap més fred els dirigents del València, i han de vore si aquesta temporada ha sigut la excepcional a l'hora d'escoltar ofertes per impopular que siga la mesura. Pose exemples que sé que em van a implicar totes les crítiques del món (repetisc, és un exemple i pose estos noms com podria posar d'altres). A causa de l'edat que té i al fet que ha tingut tres temporades amb la regularitat exigida pregunte si caldria asseure's a parlar si arriba una bona oferta per Dani Parejo (que reconec que és un dels meus preferits)? Al quart any ha explotat Rodrigo. Era el dels tres primers anys, o és este Rodrigo el que ha arribat per a quedar-se ja sempre? Val la pena fer l'esforç d'un important desemborsament econòmic per Guedes (menys desequilibrant des de la seua operació) quan eixos diners te poden servir per reforzar més d´un lloc en la plantilla ?

No em malinterpreten, no propose vendes per a recaptar i ja està. Eixe model ja ho va utilitzar Meriton l'any en què amb Nuno es va jugar la Champions i el desastre va ser majúscul. Em pregunte si acceptaria ofertes en virtut d'amb el recaptat suplir les baixes amb futbolistes que milloren la plantilla. Amb "peloteros" que oferisquen una regularitat any a any i que en les últimes temporades no hem vist de manera continuada a Mestalla. Amb jugadors que oferisquen una fiabilitat tal com per a no estar esperant "un miracle" cada temporada. Em pregunte si estarem davant la possibilitat d'evolucionar la plantilla i fer-la pujar un esglaó més.

Expliquen que un dels motius que van espentar Rafa Benítez a eixir del València CF després del doblet (perquè encara que no es diu, el dels diners també va estar molt present) era la profunda renovació que el madrileny volia fer després d'aconseguir el doblet i a la qual el club es va negar. Probablement ahí va començar a perdre el València CF un tren al que més tard es pujarien Sevilla o Atlètic de Madrid.

Toca ser més freds que mai si de debò es vol elevar el nivell de la plantilla. El futbol viu tan del "hui" que no recorda el tenebrós de l'ahir, ni et servirà per a viure demà. El club va a tindre ofertes per la gran majoria dels seus jugadors amb la gran campanya que està fent. Ara toca moure's en el difícil món de no desmantellar l'equip perquè puga seguir competint, ser freds per a acceptar alguna oferta per impopular que siga i fer-li un volt de rosca a esta plantilla perquè seguisca donant satisfaccions. Com bé ve a dir la RAE, els miracles no ocorren tots els dies.

Noticias relacionadas

opinio vcf

Caro Simone

Por |  - 

Alguns diran que el favor li'l va fer el València a ell perquè estava defenestrat en el West Ham, i pot ser que siga cert. Però mirant les possibilitats d'un i d'un altre, crec que hi ha un deute moral amb Simone qui va apostar per venir a un carromato costa avall i sense frens quan fins a les rates demanaven a crits marxar-se del desastre

opinió vcf

Jo no m´oblide

Por |  - 

Era una data propera al nadal del cap d'any de 2016. El València donava tombs fidel a aquella frase del "Todos somos capitanes" del meu venerat Carlos Goñi "cuando no tenía claro a qué puerto dirigirme, cualquier viento que soplara nunca era a mi favor". En mans d'una encarregada de l'amo que no tenia experiència, coneixements, ni la humilitat suficient per a reconèixer les seues limitacions, el València era un club instal·lat en el sotsobre més absolut.

opinió vcf

De Chicote a Marcelino

Por |  - 

El que ha fet Marcelino enguany amb el València CF és molt paregut a qualsevol episodi de "Pesadilla en la cocina". L´analogía entre el técnic asturià i el chef madrileny és absoluta i en els dos casos a tingut una primera resposta: l'èxit. Ara bé, no tot acaba ahí...

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email