X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

opinió vcf

És l´any

Fer un grup fort significa estar més anys a Europa que fóra, i estos temps anys ha vingut succeint més aviat tot el contrari (dos dels últims cinc anys en la Champions). Tot això és el que cal tornar a reconstruir, i el millor és donar-se pressa. Hi ha trens que no esperen i a Mestalla ja es va deixar passar un molt bo a principis de segle.

29/05/2018 - 

VALÈNCIA. Entre les moltes xifres que s'han donat ara que s'ha acabat la Champions (realment es va acabar després del penal en contra de la Juventus l'11 d'abril) destaca la dels guanys dels quatre equips participants per part de la lliga d'este país.

El menys agraciat va ser l'Atlètic de Madrid que va caure en primera ronda i encara així es va portar 32 milions d'Euros. Els següents van ser Sevilla i Barcelona (caiguts en quarts) amb 48 i 57 milions respectivament i finalment els 87 que es va portar el Madrid (encara que desconec si donarà una part a la "Fundació Loris Karius" per a gent amb problemes de mobilitat en els braços).

Precisament esta temporada en la qual el València CF torna a la competició de la pilota d´estels els premis s'incrementen en un 45%. Tenint en compte pros i contres de drets de TV, de Market Pool i de Rànquing Històric, i contant amb que únicament el club participara en primera fase, el València CF no va a percebre mai menys de 40 milions d'euros per la seua tornada a Europa.

I ho fa just en un any en el qual els seus competidors per la quarta plaça en la lliga espanyola no solament van a deixar de percebre eixos diners, si no que els anys en els quals han sigut de Champions, mai van arribar a gaudir de tals quantitats. Este és un any crucial per a començar a intentar marcar una certa distància que et permeta solidificar un projecte.

Si l'exigència d'encertar és tots els anys alta les circumstàncies econòmiques abans exposades la multipliquen. Perquè si important ha sigut tornar a la Champions, vital és mantenir-te en les primere quatre places una segona temporada consecutiva. Marcaria una distància amb els teus perseguidors d'una manera exponencial donat l'increment de premis de Lliga de Campions, que tu sí gaudiries durant dos campanyes consecutives. Seria una manera de xafar l'accelerador de manera incontestable per a desenganxar-te del grup d'equips que pugnen per l'única plaça lliure en Champions (el de mirar cap amunt per a retallar va a ser impossible mentre La Lliga seguisca apostant per la bicefàlia, i mentre les dos "prima donnas" del campionat seguisquen aguantant al capdavant dels seus equips).

Per això és un any fonamental, este és l'any per a marcar què vols ser en el futur. No entrar la temporada següent en Champions li llevaria una bona part del valor a l'aconseguit fins ara. Fer un grup fort significa estar més anys a Europa que fóra, i estos últims temps ha vingut succeint més aviat tot el contrari (dos dels últims cinc anys en la Champions). Tot això és el que cal tornar a reconstruir, i el millor és donar-se pressa. Hi ha trens que no esperen i a Mestalla ja es va deixar passar un molt bo a principis de segle.

Noticias relacionadas

opinión

Rebaixes? No és no

Por |  - 

No és rancor, ni és revengisme (no siguem tan puerils, per favor). És una qüestió de defensa dels teus propis interessos i de respecte. Gens li ve millor al València que els diners, i a més cal mantenir-se ferm: si Zaza van ser 16+2, Cancelo són 40. La resta és simplement (a tots els nivells) pegar-te un tir en el peu.

opinio vcf

Caro Simone

Por |  - 

Alguns diran que el favor li'l va fer el València a ell perquè estava defenestrat en el West Ham, i pot ser que siga cert. Però mirant les possibilitats d'un i d'un altre, crec que hi ha un deute moral amb Simone qui va apostar per venir a un carromato costa avall i sense frens quan fins a les rates demanaven a crits marxar-se del desastre

opinió vcf

Jo no m´oblide

Por |  - 

Era una data propera al nadal del cap d'any de 2016. El València donava tombs fidel a aquella frase del "Todos somos capitanes" del meu venerat Carlos Goñi "cuando no tenía claro a qué puerto dirigirme, cualquier viento que soplara nunca era a mi favor". En mans d'una encarregada de l'amo que no tenia experiència, coneixements, ni la humilitat suficient per a reconèixer les seues limitacions, el València era un club instal·lat en el sotsobre més absolut.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email