GRUPO PLAZA

història vcf

Celebrar la normalitat

La temporada futbolística 2017-18 ha finalitzat per al València FC/CF, l'equip dirigit per la triple M: Marcelino, Mateu i Murthy, ha aconseguit acabar en la quarta posició lliguera, sols per darrere dels tres clubs que dominen el futbol, no sols, estatal sinó també continental...

26/05/2018 - 

VALÈNCIA. La temporada futbolística 2017-18 ha finalitzat per al València FC/CF, l'equip dirigit per la triple M: Marcelino, Mateu i Murthy, ha aconseguit acabar en la quarta posició lliguera, sols per darrere dels tres clubs que dominen el futbol, no sols, estatal sinó també continental. 

És evident que eixa quarta posició és molt meritòria i més per com s'ha aconseguit, sumant 73 punts, dotze més que el cinqué classificat, fruit de 22 victòries i 7 empats. 

Però, el fet d'acabar en eixa posició lliguera no és un fet extraordinari en la història dels de Mestalla, ni converteix l'actual exercici futbolístic en un éxit sense precedents. 

El mateix Anil Murthy, president de l'entitat, hauria de saber-ho i més quan el dia 8 de novembre, dos dies abans de l'assemblea anual del club va fer públic un comunicat atacant a bona part de l'entorn valencianista acusant-los, textualment, de ser “falsos aficionats”, per d'haver impulsat una història en la que el València FC/CF sempre havia tingut excel•lents resultats esportius abans de l'arribada de Meriton. Continuava el text parlant del balanç de les darreres vint temporades en les que el club havia quedat “només el 50% de les vegades” entre els quatre primers del torneig lliguer. 

I això ha tornat a succeir, el València novament ha quedat entre els quatre primers classificats, com en altres 33 ocasions. Com demostren les xifres, cap novetat baix el Sol valencià.

El que si poden dir-li a la propietat els aficionats valencianistes és que en futbol dos més dos no sempre són quatre. Però que, amb un bon entrenador, una bona direcció esportiva, jugadors implicats i amb un president que estiga visquen el dia a dia del club és més senzill aconseguir l'éxit que amb pseudo-entrenadors, fitxatges sense trellat pagats a preu de crack i amb una presidència a 11.130 km de distància. 

Per cert, estic segur que tant els vertaders, com els falsos, aficionats valencianistes deixen el cava i el champagne per a celebrar els títols del seu club i no el destapen per ser els primers dels altres desset equips de la Lliga.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email