GRUPO PLAZA

OPINIÓN

El Bolero

En tot cas, hi ha estar tranquils estic segur que el nou director esportiu Alesanco va baixar ahir al vestuari a Paterna i els sabrà transmetre la responsabilitat que porta implícita defendre eixa camiseta i eixe escut. Ningú millor que ell per a transmetre "Valors"

7/03/2017 - 

VALENCIA. Exactament el mateix que canta Malú en el bolero titulat "Aprendiz" és el que estaran pensant els jugadors de l'actual plantilla del València CF (si és que a algun li preocupa gens ni miqueta) al vore's criticats en la crònica del 3-0 en el Calderón que firma la pròpia web oficial del club.

Que es signe una crònica en què s'acusa a l'equip vetladament de falta de compromís -textualment diu "un molt fluix partit dels blanquinegres, de nul·la intensitat i competitivitat"- és un exercici de cinisme majúscul. I no dels companys que redacten tal crònica -amb els que a més coincidisc-, però sí ho és d'aquells que estan per damunt d'ells i són responsables d'esta gestió actual i de prendre la decisió d'enviar públicament este missatge pels seus canals oficials.

Posar sobre la taula la falta de compromís d'una plantilla que Meriton ha construït -escolte, que no hem fitxat ni vosté, ni jo- només s'entén dónes d'una maniobra que combina cinisme i esquizofrènia a porcions iguals per part dels que manen.

Perquè algun dels assenyalats dirà: "falta de compromís, de qui? Meu? Home, com a poc la de l'amo que venia quan entrava la piloteta, i fa un any que no aguaita el morro... ". I inclús podrà pensar: "falta de compromís meu o el d'una presidenta que cada vegada ve menys per València des que vénen mal donades, i en dos anys no ha aprés una paraula d'espanyol?". És fins i tot possible que algun futbolista pense: "nula competitivitat la meua ahir? Me la valorarà un diplomàtic ficat a president encobert i la major qualitat competitiva del qual és la de ser amic del nebot de Peter Lim?".

En tot cas, hi ha estar tranquils estic segur que el nou director esportiu Alesanco va baixar ahir al vestuari a Paterna i els sabrà transmetre la responsabilitat que porta implícita defendre eixa camiseta i eixe escut. Ningú millor que ell per a transmetre "Valors".

Este monstre que ha construït la propietat actual -sense capacitat, sense voluntat i sense humilitat suficient com per a canviar les coses- és el que es va enfrontar en el Calderón a tot el contrari. Un projecte basat en gent de la casa, en gent de futbol, i en gent independent per a prendre decisions -amb errades i encerts-. La "nula intensitat i competitividad" de l'equip no és una causa de la derrota, és una conseqüència de la gestió dels actuals propietaris que nua a l'equip davant de la seua vergonyosa realitat i dóna respostes a perquè este equip ha passat a ser un habitual de les competicions europees a lluitar dos temporades consecutives per no perdre la categoria.

Al capdavant del club hi ha una quadrilla de guiris (accepció 3 del diccionari de la RAE, "coloquial, turista extranjero") incapaços i submisos davant del seu amo i senyor. Un especulador -actualmente en hores poc productives- que es deixa aconsellar per qualsevol que gaudisca de la seua confiança -o siga Mendes-. Al València li va tocar un Juan Soler de Turís i li ha tocat un altre de Singapur. 

I mentres tots ells es van carregant el club perquè se l'han comprat -la maté porque era mía- la plantilla llig les acusacions en la web oficial de la falta de compromís i mussita entre dents...

“Me has enseñado tú,
tú has sido mi maestro
para hacer sufrir
si alguna vez fui mala
lo aprendí de ti
no digas que no entiendes como puedo ser así
si te estoy haciendo daño
lo aprendí de ti”

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email