GRUPO PLAZA

opinión

El “personatge” de l'any

21/12/2019 - 

VALÈNCIA. Per diferents motius durant esta passada setmana l'ocupant del silló presidencial del club de Mestalla ha sigut notícia. Primer per haver sigut  nomenat “personatge de l'any” per la revista Plaza. Ser nomenat personatge o personalitat de l'any hauria de ser tot un honor per a la persona així reconeguda, encara que, en este cas, l'honor ha de recaure en la publicació que ha sabut destacar les “virtuts” que acompanyen al “personatge” que, segurament, amb menys mèrits dirigix el club de Mestalla en els seus cent anys de vida.

Un “personatge” capaç de provocar, ell sol, incendis de  proporcions estratosfèriques. Incendis en forma de desencontres, provocacions i incidents que han acabat per agrandar, encara més, l'escletxa emocional existent entre Meriton i bona part de l'afició. El senyor Murthy, diplomàtic de professió, qui ho diria, passarà a la història del club per ser el primer mandatari valencianista que ha manat callar en Mestalla a una afició cansada de les decisions sense sentit i de les incoherències pròpies d'una propietat que, cinc anys després, encara pareix no saber que és el que ha comprat.

Una propietat, representada actualment per un president que en la primera junta general d'accionistes, ja sense l'escut protector, el domini de l'escena i l'empatia de Mateu Alemany, va sembrar dubtes sobre la reputació i el ben fer del gestor mallorquí i sobre el técnic  Marcelino García Toral. Eixes insinuacions les va fer no una, sinó dos vegades i una tercera callant i fugint, quan se li va tornar a demanar explicacions al voltant de l'acomiadament dels artífexs del darrer projecte guanyador de l'entitat blanc-i-negra. 

I açó ni són fake news, ni manipulacions informatives fetes per “detractors” del màxim accionista. Són els fets que els assistents a eixa junta general poguérem escoltar i viure en primera persona. 

Una junta en la que els accionistes de l’entitat ens verem obligats a fer les nostres intervencions des del pati de butaques darrere d'un “cinturó de seguretat” format per cinc fileres de butaques i amb només cinc minuts per fer les nostres interpeŀlacions al consell d'administració. Tot un exemple de com no s'ha de tractar a la resta de propietaris de l'entitat per molt minoritaris que siguen. 

Si volen saber més, han de llegir els magnífics articles que Paco Polit i Vicent Molins han escrit a la revista Plaza, dedicats a Anil Murthy, sense dubte el “personatge” valencianí de l'any.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email