GRUPO PLAZA

opinión

Els peus a terra

S'han de tindre els peus a terra per a no engrandir massa prompte a Carlos Soler. El xaval s'ha fet amb un lloc de titular per mèrits propis. Però no oblidem que encara és això, una criatura...

17/01/2017 - 

VALENCIA. A dèsset de gener, i després de presenciar fa dos dies com arribava la quarta victòria del València, convé que d'ací a esta setmana en què la ferida supura quelcom menys s'hagen de recordar algunes circumstàncies perquè l'alegria dels tres punts no ens tape en que moment del camí estem. 

Per a començar diré que m'alegre enormement d'haja sigut novament Voro qui ens haja tornat el somriure a la cara. Però que ningú done esta batalla per conclosa. A esta travessia encara li queden molts passos i pinta tenen de ser en quantitat més amargs que dolços. Sense anar més lluny, el dissabte vas a Vila-real. No seré jo qui afija més. Ja s'encarrega d'això la classificació. 

Hem d'estar alleujats pels tres punts, però això no ha de ser obstacle per a seguir cabrejats com una mona davant del desastre de temporada d'este equip.

De fet, s'han de tindre els peus a terra com a millor medicina per a seguir en el camí iniciat el diumenge i per a començar a llaurar un altre tipus de club. 

S'han de tindre els peus a terra i saber que vénen dos desplaçaments seguits molt complicats (Vila-real i Las Palmas) en els que resultarà molt complicat puntuar (perdó per ser tan desbaratafestes, però no abaixar la guàrdia és la millor manera de fugir del malson de la zona baixa de la taula) . 

S'han de tindre els peus a terra per a no engrandir massa prompte a Carlos Soler. El xaval s'ha fet amb un lloc de titular per mèrits propis. Però no oblidem que encara és això, una criatura. El seu futbol ens enlluerna a tots, la seua personalitat, encara més. Però no construïm una bombolla, ni pretenguem que siga seua la responsabilitat de traure el carro del fang. He vist ja massa casos en què no respectar els temps de maduració d'un futbolista sorgit de la cantera han acabat donant amb els ossos de bons projectes de jugadors en la vorera d'emergència de la carretera. Carlos Soler té molt bona pinta, cuidem-lo.

S'han de tindre els peus en terra per a preguntar-se si finalment vindran els quatre reforços que li han promés a Voro. Sobretot veient el que ha costat tancar el primer (Zaza) . És més, cal preguntar-se basant-se en quina estructura vindran: Pren les decisions sobre els reforços Alesanco? Totes les directrius naixen del treball de Vicente? (no hi ha molts més que hagen fet treball de scouting en els últims mesos).

S'han de tindre els peus a terra per a recordar-li a Layhoon i a Anil Murthy allò que van comentar en el menjar que es va produir després de la debacle a casa copera davant del Celta. En aquell àgape se li va comentar a la part valenciana i a algun membre de la Fundació, els errors comesos i la ferma voluntat de canvi. A saber: acostar-se més a la gent, rodejar-se de gent de futbol i a ser possible que foren gent vinculada al club.

Més enllà de preguntar-me quina autonomia tindrà el pròxim director tècnic, em pregunte si no és un error -fomentat moltes vegades des dels propis mitjans de comunicació- donar per fet que compres més bitllets per a l'èxit amb algun exjugador en determinats càrrecs del departament tècnic del club. I m'explique amb un nom impossible: diguen-me vostés que li farien fàstics a què vinguera Monchi. Zero passat valencianista. Ho entenen ara?

I seguisc -encara que vaig acabant ja- em pregunte si es van a donar baixes en el mercat d'hivern. I em pregunte si són baixes motivades pel mercat o ho són motivades pel que ve per davant (o siga alleugerir massa salarial per un altre any sense Europa i la clàusula de Zaza que has hagut de menjar-te) .

D'això d'obrir-se a la gent, no dic res. Ahir la presentació de Zaza va ser a Paterna en compte de a Mestalla. Terrible.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email