GRUPO PLAZA

opinión pd / OPINIÓN

Fent un Sincerator

9/12/2020 - 

VALÈNCIA. Vinga eixos ànims, amunt. Quantes vegades has dit hui que ‘hi ha equip per a més’?, o 'tens nivell per a quedar sèptim'? Poques em pareixen. Cal insistir, que això funciona així: Com més ho repeteixes, més passa. Tachán. No deixes que la realitat t'enganye, amic. Lo que veus és ficció, una trola perpetrada per comunistes, etarres i gent de mal viure. El desig és lo que compta. Torna a dir-ho, vinga: “Amb exigència hi ha plantilla per a acabar sext, o quint”. Insisteix, que a força d'insistir tot ocorre. 

No t'enfonses davant les circumstàncies. Ja sabem tots que la lloable planificació perpetrada pels nostres poc valorats dirigents ha sigut excelsa i ajustada a una situació molt més favorable. Un pla rigorós i estudiat, sense fisures, amb una finalitat concreta que ha aconseguit encaixar a la perfecció les peces bàsiques del èxit. Talent, joventut i experiència. Però les forces que intenten afonar el VCF des de fora són poderoses. Que Jaume et salve tots els partits de portar-te un carro és cosa de l'odi cap a Meriton que destil·len els que volen acabar amb esta institució. Que donar lo millor de tu només servisca per a rascar un empat davant qualsevol equip del muntó és cosa del Covid provocant esternuts inesperats en els nostres jugadors que els fa perdre la concentració. On estan els nostres migcampistes capaços de marcar el ritme del partit i de moure al grup, de donar un passe entre línies, de generar superioritats o de sostenir-lo i equilibrar-lo? En el cementeri, morts per una pneumònia bilateral.

La desgràcia s'ha acarnissat amb nosaltres, però no importa, tot això passarà. La veritat s'imposarà. No desistisques. Europa és ací.

Important, no et fiques en assumptes que no són de la teua incumbència, centra't només en els partits. La resta no existeix. No mires fóra. Res influeix. No t'importa. Fes força, estimat sofridor, al final tot tirarà avant i esta excelsa plantilla, farcida d'alternatives, sobrada de qualitat, abarrotada de lideratges, avorrida de saber-se la millor, imposarà la veritat sobre la ficció que vos intenten colar. Europa és l'objectiu. No cregues en res més. I menys en lo que escoltes, o veges. No faces cas als teus ulls! Tuiteja que hi ha nivell per a Europa. Assegura't, quan torne la gent a l'estadi, de culpar-la per anar el 14è. Sense estar ja és la culpable, imagina't quan estiga. Busca i assenyala als que no han dit res sobre l'estratègica renovació de Yunus. És important això. Quantes més lloes buides a tan excel·lent gestió, més punts s'afegeixen a la classificació. I a qui no ho faça, pal. Que aprenguen eixos racistes de merda a valorar operacions vitals en el renaixement del VCF. 

No t'espantes. Tot forma part d'un megaplan, el mateix que ens faria campions d'Europa en cinc anys, i que ara ens farà campions de lliga en deu. I aspai, no tot va fatal, el departament de màrqueting va com un tir. Ningú ha escoltat res en la seu de Puma maleint el dia en què van arribar a un equip campió i van acabar vestint a un meme. No els faces cas! Els nostres publicistes fan màgia, ja veuràs. Prompte es trauran de la mànega alguna cosa que ens faça rics. Ho tenen tot a favor: Un club seriós, estabilitat, una imatge envejable a nivell institucional, una robusta reputació, jugadors cobrant al dia, resultats esportius aclaparadors, el millor talent de l'univers sobre la gespa, un futur immens de mans del millor estadi del món… 

És clar, els nostres estimats líders no son infal·libles. Amb tota la seua bona fe han errat en l'elecció del míster. És la teua missió encarregar-te de fer-li veure al personal que Gràcia, el traïdor, el miserable, està llastrant el talent que atresora l'inmensa plantilla que li han confeccionat els nombrosos tècnics al servei de Meriton amb els quals compta el club. No oblides assenyalar-ho a cada partit, és important soscavar la seua credibilitat i afavorir la seua eixida. De mans de Thiago Mendes, o de Lotina, o d'Óscar Fernández, o de qualsevol dels 789 entrenadors que estan esperant a les portes del VCF, el rumb de l'equip serà diferent. El nou inquilí trencarà el dic en el qual el malvat navarrico nega el potencial d'estos xiquets, seleccionats per Peter sobre la base de la seua qualitat, i els resultats seran aclaparadors. Ja ho vorás. 

És important que tingues clar que tu tens raó. El temps te la va donar quan vares aplaudir el bon cessament de la M&M i te la tornarà a donar amb Gràcia! Eixos ‘descendistas’ que ara ploren i volen el mal no els veuràs el dia que fiquem la Lliga de 2030 en el preciós museu que haurà al nou e imminent estadi. Lluirà de luxe juntament amb la Champions en cinc anys que es va guanyar gràcies a l'arribada de Peter Lim i el seu irrebatible projecte guanyador. 

Els vertaders valencianistes sou l'esperança d'este club. Continueu resistint-vos a això que anomenen realitat. No és més que una trola. La veritat és la vostra, no defalliu en la raó europeista, en el ‘jo no sóc pro Meriton, però…’, en el maradonisme aplicat a jugadors que es cauen a terra ells a soles o que no s'assabenten de la pel·lícula quan juguen 90 minuts. A cas el Cadis va quint per haver fitxat a Mbappé, Neymar o Messi? No, perquè a eixos els ha fitxat el VCF, encara que Gràcia no els fa jugar per ser dels que l'odi a Meriton els cega. Resisteix!, si no hagueren fet el gamba davant l'Osca o el Betis estaríem en llocs Champions. Veus com no hi ha de què preocupar-se? És tot cosa del entorn.

Europa está al creuar el cantó, benvolgut amic. No deixes que et lleven eixe somni. Lluita per ell!

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email