GRUPO PLAZA

opinió vcf

Amb rodes de molí

Per això som incòmodes i per això el club té tant interès a potenciar mitjans propis que impulsen un missatge tan poc profund. Per això als incòmodes ens volen el més ofegats possible. Normal quan véns d'un lloc en el qual la llibertat d'expressió no està ben vista i damunt et deixes aconsellarper algun Rasputín de regional preferent

27/02/2018 - 

VALÈNCIA. En ocasions les coses són molt més fàcils de com les plantegem. L'ésser humà és en innombrables ocasions un manual de complicar-se la vida. I arribats a este punt, el més fàcil seria assumir-ho. Però no, la condició humana et porta moltes vegades -i el que estiga lliure de pecat que tire la primera pedra- a negar l'evidència d'una manera pueril per a eixir del canyaret.

Transitant per este camí, la realitat ens insisteix a posar a nostre abast exemples cada molt poc temps, i per a més "INRI" en el València CF hem assistit a varis en l'última setmana. La roda de premsa que va donar la passada setmana Mateu Alemany és un evident exemple d'açò. 

Primer, en parlar de la gestió de la venda d'entrades de les semifinals de Copa. Qualificar-la d'èxit quan la mala gestió del club va ser trending topic nacional i el club va haver de realitzar dos rectificacions, és prendre a la concurrència per ximple. És que et pixen damunt i que el tipus que et pixa et mire amb el piu en la mà i amb un somriure i diga que plou. Tan ximples ens fan?

També hem d'entendre que és una casualitat que un metge de Gijón siga el nou assessor extern dels serveis mèdics del club o que el nou director de l'àrea tècnica siga un home que sempre haja aterrat en els clubs de la mà d'Eugenio Botas (el representant, oh casualitat, de Marcelino).

I no estic entrant en la decència o indecència, en la moralitat o en la immoralitat dels fets. Bàsicament perquè intente no ser un hipòcrita i ser conseqüent en la vida, i llevat que es demostre el contrari, tots preferim treballar envoltats de gent de la nostra confiança que fer-ho amb un equip realitzat per una altra persona. És tot molt més simple.

Però no, el club els segueix prenent a vostès per ximples, o el que és pitjor segueix pensant que són vostès tan insignificants que amb qualsevol roda de molí vostès combregaran.

Per a considerar que vostès són importants, i no prendre'ls per ximples, ja estem la resta. O siga els que no expliquem la versió edulcorada perquè -tot i les pressions- pensem que vostès han de conèixer quantes més dades millor. Per això som incòmodes i per això el club té tant interès a potenciar mitjans propis que impulsen un missatge tan poc profund. Per això als incòmodes ens volen el més ofegats possible. Normal quan véns d'un lloc en el qual la llibertat d'expressió no està ben vista i damunt et deixes aconsellar per algun Rasputín de regional preferent

Jo preferisc seguir sent incòmode, però transparent. Perquè malgrat les pressions, crec que no és bò combregar amb rodes de molí.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email