GRUPO PLAZA

opinión

Arguments contradictoris

Fa quatre mesos i de manera enèrgica, la presidenta -fins el 30 de juny- Layhoon va manifestar que ella era Peter Lim i va afegir de manera contundent que era la referència d'este club "soy peleona y no me rindo". Curiosament dirigia les seues paraules a Césare Prandelli que tampoc està ja en el club...

11/04/2017 - 

VALENCIA. Fa quatre mesos i de manera enèrgica, la presidenta -fins el 30 de juny- Layhoon va manifestar que ella era Peter Lim i va afegir de manera contundent que era la referència d'este club "soy peleona y no me rindo". Curiosament dirigia les seues paraules a Césare Prandelli que tampoc està ja en el club. La teòrica estabilitat que diu perseguir Meriton està tan lluny que en quatre mesos en este club han dimitit un entrenador, un director tècnic i una presidenta."

Ahir es va escenificar de manera pública l'eixida de Layhoon. Canvi de terç en Meriton que a poc a poc es va complint. Primer l'arribada d'Anil Murthy -pròxim president-, després la de Mateo Alemany com a director general, i entre mitges el canvi d'Alesanco per Suso (que se'n va anar cinc minuts abans de que el feren fora). 

Em va sorprendre no obstant això que els missatges continuen sent contradictoris des de la cúpula rectora de Mériton."

Durant any i mig des del club se'ns ha replicat de manera continuada als que consideràvem que no estar a temps complet i en el dia a dia del club era un handicap. No obstant això, ahir la presidenta ressaltava que el nou president residix en la ciutat i es dedicarà en exclusiva i a temps complet a la gestió de l'entitat. 

Tampoc em va quedar clar que Layhoon no admetera preguntes mentres el futur president es llevava de damunt les qüestions sobre la pròxima gestió del club afirmant que encara no ocupa el càrrec presidencial.

El club -en paraules de Murthy- parla de que les grans empreses no han d'esperar a un fracàs per a fer canvis negant el fet de que el model de Meriton haja naufragat per a explicar els últims moviments, i no obstant això parla de línia continuista per la "excelent" labor duta a terme per Layhoon. 

Em resulta altament significatiu el fet de que Layhoon desaparega completament de l'entorn del València CF, almenys "de facto". No em pareix un pas "a un costat" el dimitir, no sols del seu càrrec de presidenta, si no el fer-ho del càrrec també de consellera. De totes maneres, no cal oblidar el fet de que és dirigent i accionista de Mériton i no cal oblidar tampoc que Mériton continua sent l'empresa propietària del club de Mestalla. Com a mínim és un canvi d'escenari. El temps dirà si també hi ha un canvi en la model de gestió.

El club sí que va voler deixar un missatge clar per damunt de tots: el club no es ven. No és sorprenent. Si és cert, perquè proclamen la seua intenció de continuar el projecte a llarg termini de què tantes vegades han parlat. I si no ho és, perquè ningú amb dos dits de front que tinga intenció de vendre una propietat per una bona suma de diners parla obertament de la seua intenció de voler desprendre's de l'actiu en qüestió. Això és una depreciació del producte de manual. I si bé de futbol han demostrat no tindre ni la més mínima idea els actuals propietaris, s'entén que una premissa tan bàsica en un lliure mercat sí que és de senzilla interiorització.

"De totes maneres, tampoc és la primera vegada que diuen dic i després "Diego". Crec que no cal recordar tots els casos, però si fóra necessari els recomane el meu article del 7 de febrer ací mateix en Plaza Deportiva, titulat "Bla, bla, land". 

Per a acabar, només em queda desitjar-li tota la sort del món al futur president Anil Murthy. Si el fracàs de Layhoon ha sigut el fracàs del València CF, la sort del nou màxim mandatari serà també la del club. I, no sé vostés, però preferisc viure una setmaneta com l'última, a dos temporades com les que portem viscudes amb Meriton.

"A Layhoon li va poder la seua altivesa (amb el "cadáver" encara calent, em pareix lleig parlar de superba) , i la seua tossudesa. Els que la tractaven en el dia a dia et parlaven d'una bona persona que no entenia res del món del futbol. Et deien allò de "tot li para bé perquè no sap de futbol. I com tot li pareix bé, el que hui és blanc, demà és negre i passat és verd. No hi ha manera de portar una línea”.

Crec que mai va entendre el que significava el València CF. 

Layhoon va passar pel València CF, però el València CF mai va passar per Layhoon."

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email