Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

FICCIÓ, DOCUMENTAL, ANIMACIÓ...

El catàleg de l'IVC, 'Curts 2018' ja té els sis títols valencians que formaran part d'aquest programa

10/05/2018 - 

VALÈNCIA (VP/EP). L’Institut Valencià de Cultura ha seleccionat sis curtmetratges valencians per al catàleg en DVD del programa 'Curts 2018', amb el qual es pretén promocionar i donar a conéixer la producció anual del curtmetratge valencià en festivals nacionals i internacionals, així com en la indústria audiovisual.

Després de visionar i valorar els 51 curtmetratges que s’han presentat a la convocatòria 'Curts 2018', el comité de selecció ha decidit incloure en el catàleg en DVD els curtmetratges d’animació Patchwork, de María Manero Muro, i Invisible, de Paola Tejera Manchón, que són dos treballs fets al Màster en Animació de la Universitat Politècnica de València.

Els curts de ficció són Pesticidas, de Jaume Quiles; Nuestro amor, de Mario Fernández Alonso, i Rosenwohl, de Miguel Llorens. El documental està representat enguany per Los pasos, de Jose Andrés.

La presentació pública del catàleg 'Curts 2018' es farà pròximament a la Filmoteca amb l’assistència dels directors dels curtmetratges. Els sis curts inicien ara la seua trajectòria per molts festivals de cinema gràcies a la seua inclusió en el catàleg.

Amb l’edició del DVD que acompanya el catàleg i l’accés en línia, els directors i productors d’aquests sis curtmetratges valencians tenen un nou instrument per a obrir noves fronteres i trobar nous públics per a les seues pel·lícules.

El programa 'Curts' va nàixer amb l’objectiu de promoure a escala nacional i internacional els curtmetratges valencians, però també ha volgut reivindicar el curt com a format que ocupa el seu propi espai, obert al futur i a les noves pantalles i formes de difusió de l’audiovisual que han aportat en els últims anys les noves tecnologies digitals. El programa 'Curts' també proporciona un diagnòstic anual de la situació de l’audiovisual valencià i sobre les seues tendències, estils i interessos.


next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email