GRUPO PLAZA

BASQUET

El C.B. Genovés i Maria Pina tornen a juntar-se en vacances de Nadal

12/12/2020 - 

VALÈNCIA. Ha estat un any complicat, amb noves maneres de funcionar, amb pavellons sense públic, amb entrenaments sense pares, amb competicions condicionades per la pandèmia, un any sense tornejos, sense campus, sense competicions finals, sense l’opció d’acomiadarnos a final de temporada... però el bàsquet al Genovés s’ha reenganxat a aquesta nova normalitat amb força i amb més ganes que mai. Convençudes de que l’activitat esportiva amb responsabilitat és un espai segur i necessari, el C.B. Genovés ha iniciat una temporada amb il·lusions renovades i amb ganes de continuar oferint un espai de formació de persones i de jugadores i jugadors. En aquesta línia torna el Campus de Maria Pina, en aquesta ocasió en format reduït en quan temps però amb les mateixes exigències d’organització i de qualitat que en les edicions d’estiu. El Campus també s’ha reinventat i d’aquesta manera dóna l’opció de poder participar en ell en vacances de Nadal. En un format que va a durar tres dies i amb un aforament limitat, el Campus torna al Genovés. I com no podia ser d’altra manera de la mà de Maria Pina, jugadora del València BC i de la Selecció Espanyola que juntament al CB Genovés oferiran aquest esport a aquelles xiquetes i xiquets que vullguen aprofitar les vacances de Nadal per compartir experiències amb el bàsquet com a excusa.

En aquesta edició serà els dies 28, 29 i 30 de desembre de 2020 al Pavelló Municipal del Genovés en horari de matí i per a xiquetes i xiquets nascuts entre 2014 i 2009.

Començarà a les 10.00 del matí i acabarà a les 13.30 hores. Una de les diferències respecte a les edicions anteriors serà les places limitades com a conseqüència de complir amb la normativa d’aforament de la instal·lació i també les mesures d’higiene que marca el protocol d’entrada al mateix pavelló. Tres dies per acabar un any amb sensacions diferents a les que s’han pogut viure durant aquestos mesos que acabem de deixar enrere.

Des del club manifestaven que “és una forma immillorable per poder acabar un any tan diferent. Una forma de reivindicar la importància i benefici de l’esport. Una forma de creure en un esport com el bàsquet, un esport que presenta tots els ingredients per a ajudar a les jugadores i jugadors a créixer i com no una oportunitat d’aprendre al costat d’una de les persones que sempre ha cregut en la forma de funcionar del nostre club. Maria Pina, gran jugadora, bona entrenadora i millor persona serà qui dirigisca el campus de Nadal. Per nosaltres és un luxe que persones de la categoria de Maria generen bàsquet al nostre poble i donen visibilitat al nostre club. Sempre li estarem agraïts l’empenta que ha provocat al CB Genovés durant els darrers anys. És part responsable de la consolidació de la secció femenina del nostre club i fer del Genovés un poble que pot presumir de tenir una secció femenina al club de bàsquet. Aquesta és la línia a seguir, tenir un club per a totes i tots i amb Maria tot és molt més fàcil”.

Un Campus que porta ja molts anys al Genovés però que aquesta temporada presenta unformat en vacances de Nadal.Tota la informació del Campus estarà a la pàgina web del club, www.basquetgenoves.com o als propis entrenadors i entrenadores al Pavelló Municipal en horari de vesprada. En lapresentació del Campus de Nadal, el club recomanava i insistia en que “és un any ambuna forma de funcionar diferent, per això recordar que les places són limitades per la qualcosa la importància de reservar la plaça el més aviat possible. No et quedes sensecampus”. Enllaç apareix el formulari d’inscripció per al Campus de Nadal.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email