GRUPO PLAZA

OPINIÓNPD / OPINIÓN

La telefonada de Lim

22/02/2021 - 

VALÈNCIA. De vegades, les coses del futbol són més senzilles des de fora que des de dins. O almenys aixina ho vegem els observadors de l'actualitat. Encara que, en realitat el que passe és que no tenim ni idea de com funciona esta vaina i som un dels tants boquetes de barra de bar, virtual, que senten càtedra a cada paraula que pensem, digna de lona o camiseta per a la història. Si les nostres iaies alçaren el cap, bona bescollada rebriem segurament.

El cas és que, sense jugar a ser amo de l'equip de futbol, sense donar-li al play al PCFútbol, les cosetes de les xarxes dels teus esportistes caldria tindre-les vigilades. Per el cost que tenen, principalment. Diga'm vosté tecloset si vol. Ahí si que és important monitoritzar el dia a dia de xavals de 20 anys, amb bons jornals i molt de temps per a distraccions. D'un temps a esta banda l'Instagram del jugador més car del Valencia CF és més un compte de #foodporn que d'un esportista d'èlit. Cosa que no és, almenys, per a pujar-ho públicament. Fins en estes coses cal una persona que es dedique a mantindre actives les inversions del club. Que sí, que cal humanitzar si volen als esportistes d'èlit, vore que són xics normals i que l'únic que no és corrent és el seu compte bancari. Ens agradava vore i seguir els entrenaments en el confinament, veient com es ficaven ben forts però, amb tota la lògica del món, llançar als quatre vents del wifi rosquilles que farien babejar a tot un Homer Simpson, doncs no.

Per això, qui sap. Igual la filla del màxim accionista poguera avisar al seu pare per dir-li que el tipo que va fotografiar-se a Manises amb un somriure li tira a la pizza com si fora accionista de qualsevol trattoria. I que despenjara el telèfon per a parlar directament amb el jugador per demanar explicacions i que vol dir això de menjar dolç a tope i no entrenar amb ganes. Que s'ha deixat un bon cabàs de bitllets i que vol dir la seua actitud. I que com continue aixina, parla amb el seu representant i el col·loca en el Shajtar Donetsk, on el sol es veu en foto.

I clar, seguint amb el telèfon calentet, preguntar-li al president a que es dedica i perquè no li pega un bon tiró d'orelles. Que viure a la ciutat és per tindre controlada la inversió. Que perfecte que visca la ciutat i les costums però que, per a no fer res igual cal fer rotacions en la gestió directiva. Que altres, amb menys soroll sembla que han arribat més a una afició que ara està calenta com una mona.

Però això seria una cosa normal. O només una bufonada més de barra de bar. Perquè vosté i jo no estem a la Forbes. I no podem tindre un equip dins de les nostres propietats si no és un equip de xapes.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email