GRUPO PLAZA

opinión

Les obres al Valencia CF

14/10/2019 - 

VALÈNCIA. Tradicionalment sempre s'han aprofitat les parades laborals per a fer reformes. Alcaldes als nostres pobles, ministres a les nostres carreteres o veïns punyeters a l'hora de fer la sesta. Es suposa que és menys greu i destorba menys. I el Valencia CF sembla que ha aprofitat la parada laboral del primer equip per a reformar el piset. Segons les informacions que arriben, i que poden llegir a estes pàgines, sembla que el pas per a que Mateu Alemany siga història del club està prop. I també sembla que un dinosaure va a vindre a possar ordre en el desordre que es suposa que és, a hores d'ara, este Valencia de València. 

Les informacions parlen de l'arribada de Luis Fernández, un francés amb pares gaditans, que va ser figura als 80, amb companyia de Platini, Giresse i tota aquella colla que no van deixar a Arconada, Maceda, Roberto i la resta ser campions d'Europa de seleccions a l'any 1984. Potser vinga de nou als més joves, però va tindre la seua quota de glòria portant al Athletic a la Champions allà pels finals dels 90, tenint, fins i tot un ninot en "Las noticias del guiñol", una meravella que feien en l'antic Canal+. Per això es poden llegir en les informacions que parlen de Fernández la paraula 'machote', ja que era una expressió que el seu ninot deia molt per haver-ho dit alguna vegada la persona parodiada. I ja saben com va la cosa de l'humor. 

No es sap, si finalment arriba, quina tasca tindrà Fernández en el Valencia CF. Hi ha tantes opcions, tantes possibilitats, que el ventall és ampli. Director de la pedrera? És el càrrec que ostenta al PSG. Director General? Si l'eixida de Mateu es confirma, també hi ha vacant. Director Esportiu? Longoria ja no pertany al club i també hi ha vacant. Tot un fum de preguntes. També pot vindre per llevar-li poder mediàtic a Murthy i calmar les aigues, encara que, si continua com era als 90, a Luis Fernández també li agradava la marxa, en el sentit de no tindre pels en la llengua i dir frases amb grans titulars. Supose que, si es confirma la seua arribada, les redaccions tindran bon material i, qui sap, eixe continuat despreci bidireccional que pateix el Valencia CF s'acabe d'una vegada per totes. No per res, no perquè es vaja a produir un canvi en la gestió de Meriton, com bé van dir als empleats del club. Per canviar el focus mediàtic a altre costat, fora de clavades de perxa en tarquim de presidents, demostracions de sobèrbia d'encarregats de comunicació i moltes coses més que no cal recordar ara. 

Per sort, torna en breu la pilota. Encara que, en l'horitzó, tenim la cooperativa i els terminis de pagament. No ens avorrim en Valenciastán. Ni quan fan obres per descans.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email