GRUPO PLAZA

Sigue en directo la Gala de Premios al Mérito Deportivo Ciudad de València

21/12/2020 - 

VALÈNCIA. L'any 2019 ha sigut un any per a recordar per a l'esport valencià, així com per a la Fundació Esportiva Municipal. Un any de grans esdeveniments, grans assoliments i de molt de protagonisme de l'esport de la nostra ciutat a nivell nacional i internacional.

Aquesta gala celebra la seua vintena edició rendint honors a aquells esportistes i clubs que han destacat en els seus diferents camps, ja siga a nivell esportiu, com a escola o per tota una trajectòria. Dos dècades de premiar i recompensar als millors atletes del panorama valencià any rere any, reconeixent a les grans vencedores i vencedors del nostre esport.

Durant el 2019, la ciutat de València ha acollit un total de 79 esdeveniments esportius, dels quals 27 han sigut esdeveniments internacionals o campionats nacionals com a trobades de FIH Proleague Hoquei, la 70ª Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana, la Copa d'Espanya de Futbol Sala o la 39ª Marató, primera a rebre l'Etiqueta Or i Platí de World Athletics a Espanya.

A més, 37 carreres populars es van celebrar a la nostra ciutat i les 10 carreres que van integrar la XV edició del Circuit Divina Pastora de Carreras Populares de València.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email