GRUPO PLAZA

opinión

Xoriçet forever

3/07/2019 - 

VALÈNCIA. Poques vegades un jugador marxà i tornà amb tanta reiteració. Em pareix bé. El curs passat ja vam veure els costos d'incorporar tant de futbolista alié al mètode Marcelino; acurtar eixe temps d'aprenentatge i adaptació al màxim és un avantatge res menyspreable.

En eixa lògica es mou l'interès del 'terrorista' pel mal conegut. També és un símptoma de la pressió de no comptar amb marge de temps per a adaptar-se a un sistema que no és senzill d'engreixar, i per al qual no tot el món serveix.

Encara que lo positiu del rus està en eixa espècie de premi que suposa per a ell. Un home cumplidor, ocupador d'espais i un treballador infatigable del que és estrany trobar algú que elogie la seua dedicació. I aixó que l'aportació de Cheryshev en les seues dos etapes mestalleres compta amb moments decisius.

En la primera li hem d'agrair una salvació. En l'última, una final de Copa. És un dels noms del miracle. Sense aquelles cavalcades al Benito Villamarín no s'explica el 2-2 que donava la clau de la classificació. Com tampoc ho farien moltes remuntades.

A més, tracta d'un futbolista mortal amb espais. La seua especialitat. Argument valuós per al marcelinato i la tendència a les contres. Punta de velocitat acompanyada amb un exquisit toc, potència que li porta a col·locar pilotes des de diversos metres amb una precisió soles al abast d'uns pocs. Tals centres en sprint són un luxe per als sentits.

Hem d'agrair-li fins i tot que la seua signatura evite sucumbir a la temptació dels filigraners.

Li falta regularitat? Li falta regularitat. És qüestió de club tal assumpte. Desconec les causes per les quals es lesiona tant. Però ha de tindre solució. Si la trobà el Bayern per a Robben la deu d'haver per al rus. L'holandès, recordem, era un xic que es lesionava fins dormint transformant-se a Munich en un futbolista irrompible que donà deu anys al màxim. No escatimaren els bavaresos recursos ni estudis mèdics fins donar amb la cura. Li canviaren inclús la manera de caminar.

Ací ha d'estar el repte amb ell. Perquè no soles la seua velocitat, o precisió en carrera, són un tresor, sinó també la seua polivalència o els recursos i variables que permet introduir en el XI sense la necessitat de fer substitucions. Va molt necessitat el VCF de jugadors incisius en atac. I Chery ho és. Amb l'afegit d'un nivell important de gols/assistències.

Sempre és una grata notícia conservar bons caràcters a la caseta.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email