Hoy es 14 de agosto y se habla de gayà valencia cf levante ud plaza granota VALENCIA CF
GRUPO PLAZA

/ OPINIÓN

“Are you Peter Lim?”

2/07/2022 - 

VALÈNCIA. A principi d'esta setmana va arribar, des de Singapur, a la nostra ciutat l'expresidenta del València i mà dreta de Peter Lim, Lay Hoon Chan. Com el “señor Lobo” de Pulp Fiction, la senyora Hoon  aterra a les nostres terres per tractar de solucionar els empastres i les malifetes que el seu successor, l'impresentable d'Anil Murthy, ha anat deixant durant els anys que ha okupat la presidència del club de Mestalla.      

De tots eixos temes, sense cap dubte, els més preocupants són els que fan referència al Nou i al vell Mestalla, a la caducitat de l'ATE i, conseqüentment, a les relacions amb les diferents administracions públiques valencianes implicades en esta gran operació urbanística i econòmica. Hoon, actualment desvinculada del club, ja que ni tan sols és consellera, ni té cap càrrec a l'entitat, es va reunir amb Ximo Puig, el President de la Generalitat, i amb Arcadi España, actual conseller d'Hisenda i anteriorment responsable de Territori, segurament pel fet que, des del València de Singapur, es veu a l'expresidenta com a la persona ideal per fer de pont amb els poders polítics valencians. Els quals, després de tantes mentides i falsedats, estan vigilant i no es refien dels moviments de Meriton Holding Ltd. respecte al Nou Mestalla.      

Lay Hoon Chan, graduada en Ciències Econòmiques per la Universitat Nacional de Singapur, va ser “triada” com a presidenta del València CF pel consell d'administració del club, el desembre del 2014. Ocupa el lloc trenta-tres en el llistat de màxims dirigents del club i va ser la primera dona en ostentar tal honor.

La seua trajectòria al capdavant de l'entitat va estar marcada pels disgustos i els fracassos, tant a nivell esportiu com financer. I la seua gestió va estar marcada per diversos i greus errors, comesos per Meriton i lògicament amb el seu vist i plau. Un dels més sonats va ser quan va dir: “I am Peter Lim”. Una afirmació feta per tractar d'aplacar els ànims dels aficionats. Encara que, eixa declaració no tenia cap credibilitat, com es va vore quan va anunciar a la convenció de penyes que Paco Alcácer seguiria al conjunt blanquinegre quan Lim, pel seu compte i sense tindre en compte la seua opinió, ja havia arribat a un acord per traspassar-lo al Barça.

La senyora Chan va estar al capdavant de l'entitat de Mestalla durant dos anys i mig, i malgrat que va arribar avalada per una brillant carrera com a executiva, no va saber traslladar eixa experiència ni coneixements a les dures exigències del futbol professional. Per cert, seria interessant conèixer, de veritat, la seua opinió al voltant de la situació econòmica del València donada la seua pertinença  a l'Institut d'Auditors Certificats de Singapur, però segur que això mai ho sabrem.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email