GRUPO PLAZA

opinión

Benvolgut Pare Noel

I si t'estires i en són tres, et promet que en el 2018 no baixe mai de l'excel·lent., je je. Puc demanar-te'ls? Vinga va, que m'he portat molt bé (ja ho he dit, però t'ho repetisc). Allà vaig!...

25/12/2017 - 

VALÈNCIA. “...sóc Marce i enguany he sigut molt bon xic. M'he portat de meravella, de veres. He fet els meus deures i tot i que a la fi no he aconseguit la matrícula d'honor, crec que la meua família està molt contenta amb la meua tasca. Jo sé que tu ho has vist, però m'agradaria recordar-te que, per exemple, l'últim dia de classe vaig presentar un bon treball però, per un parell de detalls i perquè el mestre m'ha agafat un poc de mania, no vaig traure la nota que esperava. Ho sent. No obstant això, mira si em volen a l'escola que encara i tot van acomiadar-me entre càntics i amb un fort aplaudiment. Com em coneixes, ja saps que no sóc avariciós i estaria molt content amb un parell de regals. I si t'estires i en són tres, et promet que en el 2018 no baixe mai de l'excel·lent., je je. Puc demanar-te'ls? Vinga va, que m'he portat molt bé (ja ho he dit, però t'ho repetisc). Allà vaig!

Vull un davanter. El necessite ja! Vaig intentar convéncer al tio Peter en agost però em va dir que havia d'escollir: o això o un per a la banda. Apostí per la segona opció i no he acabat d'encertar. Andreas és molt intel·ligent, té qualitats per arribar molt lluny però el ben cert és que no li agrada massa esforçar-se i, podent aplegar al notable, sempre es conforma sempre amb un aprovat raspadet. M'ajuda poc. De la resta no tinc cap queixa. A l'inrevés. Simo, Rodri i Santi són espectaculars. El seu rendiment és per a llevar-se el barret, però no sé si vaig a poder exigir-los este nivell durant massa temps. Estan donant el cent per cent. I tot i que alguns diuen que no són tan llestos com Andreas, a companys com ells sempre els vull al meu costat. Però crec que els vindria bé un nou membre per al seu grup. Què et sembla Sandro? Ja he parlat amb ell i m'ha dit que es trobaria còmode amb nosaltres.

PD: Ahh que no se m'oblide! Has de tirar-me una maneta amb Simo. A vegades s'enfada amb els profes sense motiu i ja l'han expulsat de classe alguna vegada. I quan no està és com si ens faltara força. Pots fer-li una escolteta per a què no es cabrege tant? ;-)

També vull un migcampista. Ací he de dir-te que no pot ser un qualsevol. Dani i Geoffrey són un exemple per a tots. El primer és el meu representant amb la resta del grup. Abans d'arribar a esta nova casa no ho tenia massa clar, però després de conéixer-lo, m'ha guanyat. Amb Dani a la fi del món. I el morenet és sensacional. S'ha adaptat de seguida i és d'eixos que es passa la vida treballant per als demés. Altre exemple a seguir. Ara bé, m'agradaria que de tant en tant pogueren descansar. Als pobres els veig massa fatigats. Ells no ho reconeixeran mai però un respir no els vindria gens malament. Sé que no és un regal senzill de trobar, però si pots...em faries molt feliç.

I ja per acabar, posats a demanar...un lateral? Ahí t'ho pose més fàcil. Joao vol canviar d'escola i tornar amb nosaltres però el seu director no el deixa abandonar el curs a meitat. Jo l'he comentat que si torna, recuperarà tot el temps perdut i que en estiu serà de nou eixe gran alumne del qual tots s'enamoràrem. Fins i tot, aprendrà més coses! Pare Noel ens has d'ajudar per convéncer als italians de què és la millor solució per a tots. I t'explique. No m'agrada parlar malament de ningú. El meu equip està format per bona gent però enguany hi ha un que no em respon. Li diuen Martín. És bona gent però si vols que traga la matrícula d'honor, he de llevar-li responsabilitat. Abans hi havia un jovenet, Nacho, que tenia bona pinta, però tampoc m'acaba de convéncer. Ja saps coses meues, que a vegades sóc un poc especial.

Moltes gràcies Pare Noel, confie que seràs bo amb mi. I si no és massa demanar, m'agradaria que els regals aplegaren prompte. Ja sé que abans jo era més dels Reis Mags i que tal volta estigues un poc disgustat, però has d'entendre'm. Els necessite com més aviat millor perquè en gener tinc molts exàmens. S'han passat una barbaritat i si vaig aprovant -que espere que sí- tinc un cada tres dies. I sense ells no vaig a poder amb tot. Per fa, per fa!

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email