GRUPO PLAZA

/ OPINIÓN

Dancing in the Dark

27/11/2021 - 

VALÈNCIA. A Jesús i a Pablo, seguidors i patidors del València.

'Dancing in the Dark' ballant en l'obscuritat, és una cançó escrita i interpretada pel cantant de rock nord-americà Bruce Springsteen. Va ser el primer senzill llançat del seu àlbum“Born in the USA”,  editat al 1984. Es va convertir en el seu major èxit, va ocupar durant quatre setmanes el número dos al Billboard Hot. Es van vendre més d'un milió de còpies d'este senzill, només als Estats Units i va ajudar a impulsar l'àlbum per convertir-lo en el disc més venut de la seua carrera.

I si es tracta de ballar, esta setmana ha estat marcada pel vídeo on es podia vore a l'impresentable de Joey Lim ballant, a la llotja d'Anoeta, al ritme de les protestes contra Anil Murthy. L’asiàtic ballava i es burlava mentres aficionats valencianistes li recriminaven la nefasta gestió que durant estos set anys, ell, els seus companys d'esmorzar i la resta d'okupes que tenen segrestat al club, estan perpetrat al Valencia. Gràcies, i açò no ho podem oblidar mai, a la “brillant” mediació d'Amadeo Salvo, Aurelio Martínez i la resta de membres del Patronat de la Fundació del Valencia CF que acceptaren la proposta de compra del singapurès sense assegurar-se del compliment de tots els acords teòricament pactats.

La major transacció del futbol mundial ha acabat deixant al València en mans d'uns maleducats, prepotents, inoperants i ineptes, que ens han transportat a una de les èpoques més fosques i obscures que ha viscut esta entitat centenària.

Una obscuritat que es reflexa en el dia a dia del club, amb el Fair Play financer de només 30 milions d'euros, el menor de tots els clubs de Primera Divisió, amb un deute que no para de créixer, fora de les competicions europees i on es censura, es retalla el dret d'expressió, es manipula, es menteix i es menysprea a l'afició, als seguidors, als socis, als accionistes i a les autoritats polítiques.

Però, no tot és negatiu. Si començaven la columna amb una cançó d'Springsteen, l’acabarem amb altra. Esta vegada de la cantant  Patti Smith amb un títol més que simbòlic que ens pot servir per anar preparant la manisfestació del proper dia 11 de desembre contra Lim i els seus sequaços: 'People have the power' (La gent té el poder). Com diu la seua lletra:

People have the power

The power to dream, to rule

To wrestle the world from fools

Its decreed: the people rule

Its decreed: the people rule

We have the power

We have the power

The people have the power

We have the power. 

(La gent té el poder) 

 El poder de somiar, de governar

 Per lluitar contra el món dels ximples

 Està decretat: el poble mana

 Està decretat: el poble mana

 Tenim el poder

 Tenim el poder

 El poble té el poder

 Tenim el poder.

Que així siga.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email