GRUPO PLAZA

OPINIO VCF

I vostè, què opina de Mendes?

Aliat o mercader sense escrúpols? Jorge Mendes li va a tancar una operació espectacular al València CF per a les seues arques, la de Joao Cancelo. El súper agent portugués suma o resta? I vostè, quina opinió té de "Yorye"?

26/06/2018 - 

VALÈNCIA. Quan vostè llija estes línies potser siga ja oficial el traspàs de Joao Cancelo a la Juventus de Torí per 40 milions d'Euros aproximadament.

Cal reconèixer que l'operació en si és una ganga per al València CF. Acabar pal·liant els teus problemes de fair play financer (en un alt percentatge) gràcies a la venda d'un futbolista que mai va marcar diferències a València en tres temporades i que ha fet mitja campanya bona en l'Inter és un mèrit atribuïble exclusivament a la figura de Jorge Mendes.

El súper agent portugués té estàs coses, i com quasi tot en la vida té dos cares, la bona i la dolenta.

I en la bona, no ho oblidem estan operacions com la de Cancelo, la de Otamendi al City o la de André Gomes al FC Barcelona (sobre els 125 milions d'Euros en tres operacions). Ningú millor que Mendes per a col·locar el seu producte, moure-ho, revaloritzar-ho. Un clar exemple és el francès del United Anthony Martial. Fitxat fa tres campanyes per 80 milions d'euros i hui sense lloc en la selecció francesa que està disputant el mundial. No li peguem més voltes, per a eixe tipus d'operacions "Yorye" és el "number one".

Gràcies a Yorye van arribar també en les dos últimes temporades Mangalá, Garay o Guedes (i també Pereira, encara que el xic mai va arribar a "estar" del tot). En el primer any i de la seua mà, van venir els Cancelo, André i Rodrigo. Quan els pròxims a l'arribada de Lim discutien amb els recelosos de la presència de Mendes sempre trobaven la mateixa frase: "és el millor aliat que pugues tenir perquè avui dia és el millor intermediari del planeta".

I és cert, tant com el van ser els desastres que va perpetrar a la vora del Manzanares o en Corunya. Tant com recordar com es van llevar d'al mig ací primer a Pizzi i van col·locar a Nuno. I més tard (amb l'anuència de Peter Lim) afonaren l'estructura de secretaria tècnica que hi havia en el València. I fins i tot és tan cert com que van arribar també de la seua mà els Aderllan Santos, Filipe Augusto, Danilo Barbosa, Abdennour, Bakkali o fins i tot Nani (el representant del qual és realment Pastorello, però també va estar Mendes ficat en l'operació). Operacions totes elles ruïnoses a tots els nivells, i això també és part de "la quota Mendes".

Tot va girar en un sentit diferent amb el canvi de model. Mendes està, segueix estant i estarà (que ningú els enganye), però ja no ho col·loca tot a València. Ara per a açò té el *Wolverhampton. Amb el canvi de model, es podrà encertar o equivocar, però per descomptat Mendes sembla més aliat que vampir (i jo els jure que en els primers anys li veia fins a la capa i els ullals).

PD: Mendes en esta vida ho ha col·locat tot. A preus majors o menors. De moment se li resisteixen dues peces: Aderllan Santos i Abdennour. Això els donarà una idea de la qualitat de tots dos futbolistes.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email