GRUPO PLAZA

Marco analitza amb 14 clubs esportius de Castelló eixides a la pèrdua dels ingressos del Villarreal CF

22/03/2023 - 

e el CASTELLÓ. L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, s'ha reunit aquest dimecres amb representants dels clubs esportius de la ciutat afectats per la retirada de l'acord de col·laboració del Villarreal CF anunciada recentment pel seu president, Fernando Roig. Marco ha abordat aquest assumpte amb les entitats esportives que es beneficien d'aquesta col·laboració amb l'objectiu "de buscar alternatives i solucions després d'una decisió que com a govern municipal respectem però no podem compartir".

L'alcaldessa ha comentat en la reunió que este divendres es reunirà amb Roig per a tractar de desbloquejar la situació generada, però la possibilitat de que el president del Villarreal CF done marxa arrere no és senzilla. Tant és així que l'Ajuntament ja busca "mecanismes" amb els que suplir els fons del club groguet, altra via que tampoc és fàcil, comenten des de les entitats afectades.

La trobada, en la qual també ha estat present el regidor d'Esports, Omar Braina, ha reunit representants de les 14 entitats esportives de la ciutat patrocinades pel Villarreal CF: CA Playas de Castellón (atletisme), Amics del Bàsquet Castelló (bàsquet), CFS Bisontes Castellón (futbol sala), CV L’Illa Grau (voleibol), CV Mediterráneo (voleibol), CV Grau Castelló (voleibol), CD Balonmano Castellón (handbol), HC Castellón (hoquei), Club Patí Castalia (patinatge), Club Triatló Tritrail de Castelló (triatló), CW Castellón (waterpolo), CN Castalia Castellón (natació), CN Nados Castellón (natació) y CN Azahar Sincro (natació sincronitzada).

En ella, l'alcaldessa ha transmés als representants dels clubs, en la reunió celebrada en el Patronat Municipal d'Esports, "el suport de l'Ajuntament, que sempre defensarà els interessos de la ciutat i de les seues entitats esportives que amb el seu treball i esforç situen a Castelló com a referent en matèria esportiva en diferents disciplines". 

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email