GRUPO PLAZA

opinión pd / OPINIÓN

Estem tots igual, bro

21/07/2021 - 

VALÈNCIA. Com dos gotes d'aigua, escolte. No sé com no ho veieu. A Barcelona li estan fent l'ona a Mateu Alemany per gestionar l'embolic que va trobar, traient jugadors random i fitxant sense cap cost futbolistes que pugen el nivell de la posició a la qual arriben. Un parany financer pel vici de pagar fitxes estratosfèriques a un qualsevol en un club que factura mil milions d'euros al any. Com ací, que els nostres ingressos no fan més que créixer, tant que per a pagar els sous hem de recórrer a financeres que et planten interessos que freguen la usura.

A Madrid, igual. Clubs bessons. El Florenteam ha donat eixida a descarts insofribles i ha alliberat a un Sergio Ramos que porta dos anys de lesió en lesió per a portar-se gratis a Alaba mentre es remodela el Bernabéu per 800 milions d'euros. Més o menys com a Mestalla, que ja estan posant-li cadires al nou estadi gràcies a les pròximes eixides de Guedes i Kangin Lee. I l'Atlètic també, que no satisfet amb guanyar Lligues fitxa i a més està a vore si repesca a Griezmann per a que jugue en eixa cosa anomenada Wanda Metropolitano. Que diuen que és un estadi nou que s'han fet sense arruïnar-se ni fer l'imbècil, cosa que no em crec, perquè com estan tots igual serà mentida i segurament siga un dònut de ciment que porte onze anys parat. Cal fer factchecking amb açò.

Per ahí baix camina el Sevilla, al seu rotllo, xino-xano, sense fer soroll però amb pas ferm, que igual et lleva a Guedes i et regala a un que no volen ni en pintura si els deixes al portuguès a bon preu. Si no, tal vegada, si supliques molt i bé, i ho desitges amb totes les teues forces, et deixen al seu coreà de Barbate per a que li faces el rodatge*. No com has fet tu amb el teu coreà de Korea, perquè cedir coreans de Korea perquè progressen i juguen fins a en somnis era pecat, terrorisme, un insult, i tot i més. Millor deixar-ho marxar gratis o regalat perquè s'ha cabrejat per no jugar ni a les caniques. Good Job. Youth Policy a tope. Arriquitaun.

No ens oblidem del campió de l'Europa League (amb els teus regals), que com també està igual continua reforçant-se i encara et troleja oferint-te descarts a canvi de titulars teus. En una línia similar van els Betis, Reial Societat i cia. Perquè com estem tots igual uns posen guindes a plantilles fetes i en progressió mentre altres, davant un equip desfet, descompensat i sense qualitat, van donant bots d'alegria per portar cedit al suplent del catorzè de la Bundesliga, tantejar al descart d'un equip de segona i fitxar porters georgians al mateix temps que resen per a que vinga algú a comprar-li lo poc que li queda. Perquè estem tots igual.

Segurament siguen tots exemples mal posats i equivocats. On anem comparant-nos amb estos, eh? Igual hauríem de baixar més el llistó, si és que encara es pot baixar més, i posar-nos a parlar de com li va al Getafe, a l'Elx, al Cadis o al Llevant. Tal vegada en eixe escaló sí que trobem a algú que realment estiga igual que nosaltres, bàsicament perquè el VCF ja és un d'ells.

* Oh, ja, lo de Bryan Gil al Tottenham ha saltat fa un ratet, per a què canviar-lo si la ironia s'entén igual.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email