GRUPO PLAZA

opinio vcf

Planificació calculada

Fa un any un servidor marxava de vacances i en tornar va trobar la casa quasi en el mateix estat en què la vaig deixar. Començava el primer tram de les meues vacances i m'anava amb dos noms propis en el primer plànol de l'actualitat, Paulista i Murillo. Vaig tornar de la primera part de vacances, em vaig anar al segon tram, i en tornar per a la primera jornada de lliga Paulista i Murillo aterraven a Mestalla i veien des de la llotja el partit davant Las Palmas.

17/07/2018 - 

VALÈNCIA. No es pot negar que les coses han canviat en el València CF substancialment de l'estiu actual als dos anteriors. Sense anar més lluny, fa un any que un servidor es marxava de vacances i en tornar (per estes mateixes dates) es va trobar la casa quasi en el mateix estat en què la va deixar. Començava el primer tram de les meues vacances i m'anava amb dos noms propis en el primer plànol de l'actualitat, Paulista i Murillo. Bé, doncs vaig tornar del meu primer tram de vacances, em vaig anar al segon tram, i en tornar per a la primera jornada de lliga Paulista i Murillo aterraven a Mestalla i veien des de la llotja el partit davant Las Palmas.

Este estiu la cosa està anant amb una miqueta més de velocitat. Racic, Diakhaby i Wass ja estan ací (i el de Gameiro està tancat esperant que encaixen les peces en el puzle a tres bandes entre València *CF, Milan i Atlètic).

A més, li has donat bitllet a Cancelo, Nani, Nacho Vidal, Eugeni, Bakkali i Maksimovic (que si no ha eixit ja en direcció a Getafe quan vostè llija estes línies, ho acabarà fent en les pròximes hores).

Què li falta encara a l'equip? Doncs mire eixa és una molt bona pregunta. D'entrada, un lateral dret. I digueu-me malpensat, però a un servidor no li quadra que el València CF no vulga arribar als 15 milions d'euros que demana el Atalanta per Hateboer. I no em quadra perquè tothom parla d'un futbolista contrastat per a una posició en la qual Marcelino ha demanat reforços i no obstant açò el club va ser capaç de soltar eixos 15 milions que ara nega per a fitxar a un futbolista com Diakhaby. Jugador amb un gran futur, però que encara no és una realitat i que venia a una posició com la de central, no tan necessitada d'efectius com el flanc destre de la rereguarda.

A partir d'ací, tot se centra a l'interior esquerre i en què va a ocórrer amb Gonzalo Guedes. Guedes vol vindre, però el València CF no el pot comprar. Com a molt, podria aspirar a un segon any de cessió sempre que el PSG accedisca. I van passant els dies i poc se sap. 

No se sap si el PSG accediria a un segon any de cessió. No se sap si es podrien estudiar altres fórmules. No se sap si el club té opcions preparades per a posar en pràctica si falla la possibilitat de Guedes. No se sap si Tuchel (l'actual tècnic dels gals) compta amb el portuguès. No se sap fins quin punt Mendes podrà jugar en favor del seu amic Lim. Fins i tot no se sap fins a quan el València CF va a esperar a Guedes. Sens dubte el del portuguès va a ser el serial de l'estiu.

Això sí, per primera vegada en molt temps estic tranquil amb la planificació de la plantilla. Saber que està en mans de gent que ha sigut capaç de traure quasi un milió i mig d'euros per Bakkali em provoca una pau interior que per a d´ell la volguera el Dalai Lama.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email