GRUPO PLAZA

pilota

Presentat el Conveni entre la FPV i la Fundación Trinidad Alfonso

La Fundación Trinidad Alfonso es volca amb el món de la pilota valenciana mitjançant la signatura de dos convenis amb la Federació de Pilota Valenciana. Un dels convenis va destinat a l’àrea de la tecnificació i l’altre s’inclourà dins del programa “Pilota a l’Escola”

29/01/2018 - 

VALÈNCIA. La Fundación Trinidad Alfonso es volca amb el món de la pilota valenciana mitjançant la signatura de dos convenis amb la Federació de Pilota Valenciana. Un dels convenis va destinat a l’àrea de la tecnificació i l’altre s’inclourà dins del programa “Pilota a l’Escola”.

El trinquet de Pelayo fou l’escenari triat per a la posada en escena d’aquest nou acord per recolzar la pilota, l’acte tenia lloc ahir divendres. D’una banda, Elena Tejedor, Directora de la Fundación Trinidad Alfonso, i d’altra, José Daniel Sanjuán, President de la Federació de Pilota, eren els representants assistents a aquest event en representació de les dos entitats que signen l’acord.

La relació de la Fundación amb la pilota ja ve des del curs passat, quan el programa “Pilota a l’Escola” estava premiat amb el segon premi de la Convocatòria als guardons “Empren Esport”, en la categoria “Desarrollo del Esfuerzo, promoción de Valores entre los más jóvenes” que organitzava per tercer any consecutiu la dita Fundación. En aquest sentit, s’amplia la col.laboració entre les dues parts en este mateix programa, d’una manera notable, ja qué gràcies a aquesta ajuda és podrá millorar el lot de material que cada centre rep amb motiu de la visita al seu col.legi. També és conseguiran les samarretes per a les trobades, i les noves equipacions de tot el personal col.laborador amb el programa, i que eren presentades en l’acte.

El segon conveni signat per les dues entitats valencianes anirà destinat, com deiem, a l’àrea de tecnificació. A més de reforçar l’àmbit masculí, aquest conveni permetrà la creació d’una área femenina de la que formaran part 18 alumnes, que tindran al seu abast als millors entrenadors i en les millors instal.lacions. 

Elena Tejedor, Directora de la Fundación Trinidad Alfonso, destacava que “per a la Fundación Trinidad Alfonso, és una gran satisfacció compartir projectes i iniciatives amb la Federació de Pilota. El nostre suport a l’esport valencià no podia deixar de banda el nostre esport autòcton. Respectar els nostres arrels és una de les motivacions i inspiracions que va portar el nostre President Juan Roig a  impulsar la Fundación Trinidad Alfonso. Amb el suport a estos dos programes, Pilota a l’Escola i Tecnifcació, estem complint, per tant, amb un dels nostres principals objectius. Tant de bo, estos jovens jugadors que ara estan començant es convertixquen en un futur no molt llunyà en grans referents de la Pilota Valenciana. Seria la millor recompensa per a nosaltres”. Per la seua part, Sanjuan resaltava “la importancia d’unir sinergies d’ambdues entitats en la promoció a nivel escolar i de tecnificació, aquest acord suposa un punt d’inflexió que ens indica que hem de continuar en aquesta línia”.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email