GRUPO PLAZA

OPINIÓN PD / OPINIÓN

Desperta Ferro

1/02/2021 - 

Hi ha un somni recurrent que tenim els que hem sigut no massa bons estudiants en època de llibres i joventut. Aparéixer, de repent, pels corredors de l'institut o la facultat, buscant l'aula per a fer un examen important al que arribes tard. O pitjor encara, anar directament a la taula d'examen sense tindre ni idea del temari, mirant a dreta i esquerra buscant ajuda en els companys dels costats que te llancen mirades de condescència. Com si estagueres rodejat de formigues sent tu la xitxarra cantaora. Afortunadament, sempre passa alguna cosa estrambòtica que te fa vore que, per molt reial que siga, la cosa és un somni i vas a tornar a teua vida de persona adulta amb les teues costums corrents i calfaments de cap per tal de pagar factures.

Ha de ser una cosa d'eixes del subconscient. La culpa amagada de no haver donat el rendiment correcte en aquells anys per fer més vida de futbolista bohemi, cremant la nit, que no d'aplicat esportista espartà en qüestió de llibres i apunts. No són mai bones opciones les costums de les xitxarres estudiantils, demanant apunts de pressa i correguda a canvi de favors per a un futur no molt llunyà. Encara que puga eixir bé.

El tancament del mercat d'hivern que acaba hui és la recuperació de setembre. Bo, el que era la recuperació de setembre que ara és a juliol o per ahí. Molt millor evitar la tortura per als estudiants portant-se els llibres al poble i carregar amb un calendari d'estudi quan el que vols és anar a la piscina sense mirar el rellotge i furtar algun bes furtiu dels que no s'obliden i que te fan escriure cartes quan acaba l'estiu que no dura més enllà de Nadal. Estes coses poden eixir bé o no però generen ixes cosquerelles en la panxa. Les arribades de Cutrone, Oliva i Ferro un dia abans de tancar el mercat venen a això, a tractar de pessigar el cor del valencianisme que pensava que no vindria ningun jugador per allò de no haver sigut bon estudiant el Valencia CF quan tocava. Voler que Cutrone siga una nova versió de Zaza, esperar que Oliva siga eixe jugador que faça ratlla al centre de camp i done descans a Racic i Soler de tant en tant i desitjar que Ferro tinga la capacitat de poder millorar la debilitat defensiva tant a nivell futbolístic com sanitari.

Desperta Ferro, deien els almogàvers abans d'entrar a guerra. Uns mercenaris que feien de manera professional el seu treball allà on anaren. Això és el que s'espera del trident de reforços d'hivern. Que l'examen acabe de la millor manera. De segur que el valencianisme més optimista ja està pensant en una remuntada de punts i acabar en Europa. I recordar amb pena l'oportunitat perduda de la copa per no disposar de fons d'armari a Sevilla. Fins i tot, la Conference League valdria.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email